Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتاق اصناف ایران لیست مشاغلی که امکان فعالیت دارند یا ندارند و نحوه دریافت چروتکل‌های بهداشتی هر صنف را اعلام کرد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به تقل از اتاق اصناف ایران، تمامی راهنماهای گام دوم مبارزه با کرونا ویروس (دستورالعمل‌های بهداشتی هر رسته صنفی) در سایت مرکز محیط کار به آدرس markazsalamat.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

behdasht.gov.ir بارگذاری شده است و در قالب فایل‌های پی‌دی‌اف قابلیت دانلود دارند. 

با مراجعه به این سایت، منوهایی با عناوین «اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی»، «صنایع و کارگاه‌ها»، «حمل و نقل»، «امور اداری و خدمات عمومی» ... مشاهده می‌کنیم که با باز کردن هر کدام از این منوها اطلاعات جزئی‌تر، قابل دانلود خواهد بود. مثال‌هایی از آنها را مرور می‌کنیم:

_ منوی اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی:

فروشگاه‌های عرضه گوشت 

میادین و بازارهای میوه و تره‌بار

فروشگاه‌های مواد غذایی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، هایپرمارکت و نظایر آن

مراکز اقامتی (هتل، متل، مهمانپذیر و مهمانسرا)

کیوسک‌های عرضه مواد غذایی

مراکز طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی (رستوران، چلوکبابی، سلف سرویس، تالارپذیرایی، حلیم و آش، آشپزخانه‌های مرکزی و ساندویچی و نظایر آن)

مراکز عرضه مواد غذایی (بقالی، خواربارفروشی، آجیل‌فروشی و نظایر آن)

آرایشگاه‌های مردانه و زنانه

کارگاه‌های نانوایی

عمده‌فروشی

_ منوی صنایع و کارگاه‌ها

شهرک‌های صنعتی

صنایع تولیدی

صنایع تولید مواد خوراکی و آشامیدنی

صنایع کوچک

کارگاه‌های تولید مواد غذایی (بستنی‌سازی، کارگاه تولید شیرینی، کارگاه تولید محصولات لبنی و نظایر آن)

کارگاه‌های قالیبافی سنتی

_ منوی حمل و نقل

خودروهای درون شهری و برون شهری

حمل بار جاده‌ای

_ منوی امور اداری و خدمات عمومی

مراکز فروش لباس

تاکید می شود راهنمای گام دوم مبارزه با کرونا برای مشاغل دیگر نیز در این سایت بارگذاری شده است و آنچه از نظر گذراندیم بخشی از آنهایی است که به حوزه کسب و کارهای صنفی نزدیک هستند.

بر اساس اعلام ستاد ملی مدیریت کرونا و کانال اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران برای موارد ذیل امکان بازگشایی واحدهای صنفی ذیل تا اطلاع ثانوی میسر نیست :

فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای غیر از FMCG(غیرسوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده)

پاساژ و مجتمع‌های تجاری و بازارهای مرکزی مسقف

آرایشگاه و سالن زیبایی

آموزشگاه‌های رانندگی

رستوران، اغذیه‌فروشی، طباخی و فست فود (رستوران و غذای آماده -صرفا بیرون‌بر- مجاز به فعالیت هستند) 

گرمابه، سونا و ماساژ

روزبازارها و نمایشگاه‌ها

مراکز بازی و تفریحی و گیم‌نت

باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی

تالارهای پذیرایی و سالن مراسم

قهوه خانه، چایخانه و تریا

اصنافی که در این فهرست عنوان نشده‌اند و تمایل به بازگشایی واحد صنفی خود دارند باید از ساعت صفر جمعه۲۲ فروردین به مدت یک هفته برای ثبت نام و اعلام آمادگی بازگشایی واحد صنفی خود به سایت salamat.gov.ir مراجعه کنند.

پس از این ثبت نام، اصناف شهرستان‌ها از تاریخ ۲۳فروردین و اصناف استان تهران از تاریخ ۳۰فروردین می‌توانند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی فعالیت خود را از سر بگیرند. 

گفتنی است بازرسی‌های بهداشتی از واحدهای صنفی شدت خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واحدهای صنفی اتاق اصناف ایران واحدهای صنفی مواد غذایی نظایر آن کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۹۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب