Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@18:50:45 GMT

مشروح مذاکرات مجلس از اینترنت‌ حذف‌ شد

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۰۱۱۷۶

مشروح مذاکرات مجلس از اینترنت‌ حذف‌ شد

ایران > قوای سه‌گانه - فرزانه آیینی:
مشروح مذاکرات ادوار مجلس شورای اسلامی از خـروجی سایت‌های زیرمجموعه بهارستان و سایت روزنامه رسمی حذف شد. گفته می‌شود اعمال اصلاحات ساختاری و ویرایش روی متن مذاکرات علت این اقدام بوده است.

اصل69 قانون اساسي تأكيد دارد كه مذاكرات مجلس شوراي اسلامي بايد علني باشد و گزارش كامل آن از طريق راديو و روزنامه رسمي براي اطلاع عموم منتشر شود اما در سال‌هاي اخير با گٌل‌كردن سايت‌هاي مجازي اداره قوانين و تدوين آيين‌نامه داخلي بهارستان با همراهي و همكاري‌هاي كتابخانه مجلس، مركز پ‍‍ژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي و روزنامه رسمي جمهوري اسلامي مشروح مذاكرات جلسات علني ادوار اول تا هشتم مجلس شوراي اسلامي را روي خروجي سايت‌هايشان قرار مي‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به اين ترتيب دسترسي به مذاكرات نمايندگان در جلسات علني مجلس از نخستين دوره پس از انقلاب گرفته تا آخرين جلسات علني مجلس هشتم كه قبلا به‌سهولت امكان‌پذير بود هم‌اكنون براي متقاضيان و پژوهشگران از بين رفته است. به‌صورت همزمان هر 3‌سايت (كتابخانه مجلس، سايت مركز پ‍ژوهش‌‌ها و سايت روزنامه‌رسمي) نسخ الكترونيك مشروح مذاكرات را حذف كرده‌اند.

جالب اينكه بر خروجي سايت كتابخانه مجلس شوراي اسلامي به آدرس «ical.parliran.ir» همچنان لينكي وجود دارد كه مربوط به انتشار مشروح مذاكرات است. اين لينك 3 گزينه «مشروح مذاكرات مجلس شوراي ملي»، «مشروح مذاكرات مجلس سنا» و «مشروح مذاكرات مجلس شوراي اسلامي » را به مخاطبش ارائه مي‌دهد اما بعد از ورود به لينك مشروح مذاكرات مجلس شوراي اسلامي چيزي در دسترس نيست. نكته جالب‌تر اين است كه 2 لينك اول به‌صورت مجزا و در فايل‌هاي جداگانه مشروح مذاكرات مجلس سنا و شوراي ملي قابل دسترس هستند. تا كمتر از 2‌ماه پيش لينك 8 دوره اخير مجلس شوراي اسلامي به تفكيك تاريخ روزانه جلسات علني نمايندگان قابل دسترسي بود.

اصلاحيه بر مشروح مذاكرات مجلس

ماجرا را از روابط عمومي كتابخانه مجلس پيگير شديم. به‌دنبال عدم‌اطلاع دقيق آنها، ماجرا را از دفتر حجت‌الاسلام علي عماد، رياست كتابخانه مجلس پيگيري كرديم. دفتر رئيس كتابخانه مجلس در پاسخ به اينكه «دليل از دسترس خارج‌شدن مشروح مذاكرات مجلس شوراي اسلامي از خروجي سايت چيست؟» گفت: «سايت در نسخه جديدي به‌روزرساني شده است و آنطور كه به‌صورت غيررسمي به ما اطلاع داده‌اند قرار است مشروح مذاكرات مجلس شوراي اسلامي به‌دليل ايرادات ساختاري، ويرايش و حتي غلط‌هاي تايپي و املايي كه داشت با همكاري اداره قوانين و تدوين آيين‌نامه مجلس شوراي اسلامي و مركز پ‍ژوهش‌هاي مجلس بازنگري و سپس در اختيار عموم قرار داده شود.» او از اينكه چه زماني اين توافق صورت گرفته و از چه زماني موارد مذكور از خروجي سايت برداشته شده ابراز بي‌اطلاعي كرد.

پيگيري نسخه الكترونيك وظيفه ما نيست

وظيفه تدوين مشروح مذاكرات مجلس بر‌عهده اداره قوانين مجلس است. تماس با اميدوار رضايي، معاونت اداره قوانين و تدوين آيين‌نامه مجلس مسير نشد اما از دفتر وي نيز اجراي اصلاحات ويرايشي را دليل حذف مشروح مذاكرات مجلس دانستند. ابوالفضل‌ الموتيان، مديركل اداره قوانين و آيين‌نامه مجلس در اين‌باره به همشهري گفت: «انتشار و تدوين مشروح مذاكرات مجلس در حيطه وظايف اداره قوانين است و در همين راستا هم بعد از هر جلسه علني مجلس حداكثر تا 48ساعت متن مشروح مذاكرات را براي انتشار به روزنامه رسمي جمهوري اسلامي ارائه مي‌كنيم و اگر آنها در روزنامه‌شان منتشر نكردند، حتما وارد مي‌شويم و رسيدگي مي‌كنيم اما اينكه پيگيري كنيم كه ارگان‌هاي نام‌برده نسخه الكترونيكي را در دسترس عموم قرار دهند جز وظايف اين اداره نيست.» الموتيان افزود: «ارائه متن مشروح مذاكرات به روزنامه رسمي و تك‌تك نمايندگان وظيفه اداره قوانين است و وظيفه ديگري در اين‌باره ندارد.» او در پاسخ به اينكه گفته مي‌شود اصلاحات ساختاري و ويرايشي علت حذف مشروح مذاكرات از خروجي سايت‌ها بوده است، تأكيد كرد: «اطلاعي در اين‌باره ندارم. از خودشان بپرسيد.»

در همین زمینه: برگزاری جلسه مشترک نمایندگان تهران و مدیران شبکه‌های سازمان صداوسیما

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۱۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است

ایسنا/مازندران عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی از مشخص شدن اولویت‌های جذب معلمان درسال ۱۴۰۳ خبر داد.

رضا حاجی پور به خبرنگار ایسنا در آمل گفت: درسال ۱۴۰۲ بیش از ۷۰ هزار معلم در قالب ماده  ۲۸ در آزمون‌های متوالی که برگزار شد در راستای کمبود نیروهای آموزشی در آموزش و پرورش جذب شدند.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر بیش از ۱۲۰ هزار معلم درمقاطع مختلف تحصیلی درکشور کمبود و نیاز جدی است، افزود: برای سال جاری نیز همانند روال انجام شده سال ۱۴۰۲ با برگزاری آزمون‌های جذب معلم اقدام خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان آمل درمجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اولویت جذب با معلمانی هست که در قالب پیش دبستانی‌ها، حق التدریسی، نهضت سوادآموزی، برون سپاری، غیرانتفاعی، معلمان طرح امین و سربازمعلم و افرادی که سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش داشتند.

حاجی پور اضافه کرد: درماه اردیبهشت نیز یک آزمون استخدامی معلمان برگزار شد که تعداد جذب آنها نیز از سوی آموزش و پرورش مشخص خواهد شد.

وی ابرازامیدواری کرد: حداقل بخشی از کسری و نیاز معلمان درمقاطع مختلف تحصیلی درسال جاری و تا پیش از سال تحصیلی ۱۴۰۳ و۱۴۰۴ جذب آموزش و پرورش شوند.

اعتراض مجلس به احکام صادرشده در رتبه بندی معلمان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین درخصوص آخرین وضعیت طرح رتبه بندی معلمان نیز گفت: این طرح همان گونه که انتظار می‌رفت انجام شد و برای معلمانی که به صورت رسمی مشغول به کار بودند، در سطح کشور مشمول این طرح شدند.

حاجی پور با بیان اینکه قانونی که نمایندگان مجلس دراین دوره مصوب کردند، درزمان اجرا در شیوه و چگونگی اجرای آن به آن ایراد وارد شد، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب مطالبه‌گری معلمان، به احکامی که در رتبه بندی معلمان صادر شده اعتراض دارند و باید درشروع کار مجلس جدید حتما تجدید نظر و اصلاح شود.

وی توضیح داد: دراحکام صادره برای برخی از معلمانی که سالها به عنوان معلم جذب شده بودند، پس از اعلام رتبه بندی به ناچار به عنوان کارمند اداری ومدیریت در واحدهای مختلف ستاد و ادارات آموزش و پرورش به کار گرفته شدند.

حاجی پور ابرازامیدواری کرد که درتجدید نظر مجلس، همه در قالب رتبه بندی درست و عادلانه قرار بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • راند دوم
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • «نادری» سرلیست «جام» برای مرحله دوم انتخابات شد