Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@10:52:08 GMT

درگاه قوانین فعالان اقتصادی راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۸۸۱۶۶

درگاه قوانین فعالان اقتصادی راه‌اندازی شد

اتاق بازرگانی اعلام کرد که به خواست اتاق تهران، یک درگاه ویژه در سامانه ملی قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران برای قوانین مرتبط با حوزه اتاق بازرگانی ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی اتاق تهران، این اتاق در راستای افزایش خدمت‌رسانی به اعضا و با هدف دسترسی سریع و آسان صاحبان کسب‌وکار و فعالان اقتصادی کشور به قوانین و مقررات مرتبط با حوزه فعالیت آنها، یک ارتباط دوسویه بین سایت اتاق تهران و سامانه ملی قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران برقرار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آنکه بهمن عشقی، دبیرکل اتاق تهران، طی نامه‌ای به مهدی مهدی‌زاده، معاون تدوین، تنقیح و انتشار قوانین و مقررات معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری، خواستار فراهم کردن امکانی برای ارتباط دو سویه میان سایت اتاق تهران و سامانه ملی قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران شد، این معاونت در نهاد ریاست جمهوری، در پاسخ به درخواست اتاق تهران، پیوندی تحت عنوان «اتاق بازرگانی» با آدرس (http://dotic.ir/law_list/s_dotic.php) به منظور جست‌وجوی قوانین مورد نیاز فعالان اقتصادی ایجاد کرد که امکان آدرس‌دهی آن در سایت اتاق بازرگانی نیز وجود دارد.

در نامه‌ای که مهرماه سال گذشته با امضای بهمن عشقی خطاب به مهدی مهدی‌زاده ارسال شد، آمده است: «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در نظر دارد، در راستای خدمت‌رسانی به اعضا و با هدف دسترسی سریع و آسان صاحبان کسب‌وکار و فعالان اقتصادی کشور به قوانین و مقررات جدید و مرتبط با حوزه فعالیت ایشان، سامانه جست‌وجوی قوانین و مقررات را در پایگاه اینترنتی خود فعال کند.»

اتاق تهران این پیشنهاد را مطرح کرد که معاونت حقوقی ریاست جمهوری ترتیبی اتخاذ کند تا ارتباط دو سویه الکترونیک و برخط با قابلیت جست‌وجو در این بانک اطلاعاتی برای استفاده در پایگاه اینترنتی اتاق بازرگانی تهران و بهره‌برداری اعضای این اتاق بازرگانی برقرار شود.

اتاق تهران در این نامه قابلیت جست‌وجوی قوانین و مقررات بر اساس کلمه، تاریخ تصویب، نوع، موضوع، کد موضوع و ... به طور جداگانه یا ترکیبی را خواستار شد و همچنین امکان دسترسی به فهرست‌های متنوع از قوانین و مقررات (فهرست موضوعی، فهرست تاریخی، فهرست منسوخ، نمایش متن قانون با تفکیک مشخص قلم‌ها) در بخش‌هایی چون ماده و تبصره و نیز نمایش قوانین و مقررات جدید به صورت مجزا را درخواست کرده بود.

معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری نیز در پاسخ به این خواسته بخش خصوصی، بخشی را به سایت اطلاع‌رسانی خود برای معرفی این قوانین به صورت مجزا افزوده است.

در نامه این معاونت خطاب به اتاق تهران آمده است: «این آمادگی وجود دارد که در راستای اطلاع‌رسانی جدیدترین قوانین و مقررات کشور به اعضا و مخاطبان اتاق تهران از طریق ارائه محصولات و سامانه‌های مختلف اعم از کتاب، نرم‌افزار، کانال تلگرامی و رایانه حقوقی و نیز آموزش سامانه ملی قوانین و مقررات، توافقات و اقدامات لازم به عمل آید.»

هم‌چنین این معاونت نسبت به افزودن قوانین و مقررات موردنظر اتاق تهران که در فهرست کنونی نیامده نیز اعلام آمادگی کرده است.

مریم خزاعی، معاون بررسی‌های اتاق تهران در این باره این توافق دوجانبه توضیح داد: این مهم در پی مکاتباتی که از سال گذشته با معاونت تدوین، تنقیح و انتشار قوانین و مقررات معاونت حقوقی ریاست جمهوری صورت گرفت، انجام شد و به دنبال برگزاری نشست مشترکی میان معاونت بررسی‌های اقتصادی و بخش فناوری اطلاعات اتاق با مدیران و کارشناسان فنی معاونت حقوقی ریاست جمهوری به تحقق پیوست.

او افزود: در حال حاضر تعداد 109 عنوان از قوانین و مقررات مرتبط با زمینه فعالیت اتاق و اعضاء (با استفاده از کد موضوعی) در سامانه ملی قوانین و مقررات و با عنوان اتاق بازرگانی در مجموعه قوانین کاربردی ارائه شده است و ضمن ارائه متن اصلی قانون، نظرات مرتبط با قانون و آیین‌نامه‌های اجرایی آن نیز قابل دسترس خواهد بود که به منظور سهولت و تسریع دسترسی اعضای اتاق از این مجموعه، پیوند موردنظر در سایت اتاق تهران به آدرسwww.tccim.irدر بخشقوانین و مقرراتبا عنوان«سامانه ملی قوانین و مقررات»قرار داده شده است و اعضا می‌توانند از طریق سایت اتاق تهران وارد این درگاه شوند و مقررات جدید مربوط به حوزه اتاق بازرگانی را مطالعه کنند.

خزاعی افزود: ضمن اینکه این امکان وجود دارد تا در صورت اعلام نیاز کاربران و اعضای محترم، قوانین و مقررات مورد نیاز و مرتبط نیز به مجموعه موجود اضافه شود.

انتهای پیام/

R1342/P1010113/S7,78/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۸۸۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد

«عطا بهرامی» کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به لیست انتخاباتی صبح ایران، اظهار داشت: در دور اول ما رقابتی داشتیم که عمدتاً طیف جناح راست بیشتر کار می‌کرد، البته علی مطهری که به طیف مقابل معروف است در دور دوم تقریباً به عنوان کلیت اصولگرایی شناخته می‌شود که در ظاهر یکپارچه است ولی در باطن یکپارچه نیست، در آن هویت روشنی را نمی‌بینید. در لیست انتخاباتی صبح ایران دعوای سیاسی زیادی وجود ندارد. ملاک در این لیست شفافیت است و به طریقی به دنبال بازگرداندن مجلس به جایگاه خود است تا مجلس در راس امور باشد چرا که امروز مجلس در راس امور نیست.

وی با بیان اینکه هم پوشانی در بین فهرست‌ها زیاد بود، ادامه داد: من تصوری ندارم که چه خواهد شد و هیچ قرینه‌ای برایش نیست چون همپوشانی بین فهرست‌ها زیاد است و نتیجه قابل پیش بینی نیست.

کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که با توجه به تخصصی که دارید، اگر به عنوان نماینده مجلس انتخاب شوید در چه کمیسیون یا کمیسیون‌هایی به طور تخصصی کار خواهید کرد، گفت: کمیسیون اقتصادی، صنایع و برنامه بودجه مد نظرم است.

بهرامی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم، گفت: مجلس باید دولت و نهادها را موظف کند به قوانین بالا دستی عمل کنند. در قوانین بالا دستی اوضاعمان بد نیست، کارهای چهارچوب داری را انجام داده‌ایم، انجا که بحث نوشتن است حرف بی ربط ننوشته‌ایم بلکه در عمل کار بی ربط می‌کنیم.

وی رسیدگی به مسائل اقتصادی را از اولویت‌های مجلس آینده دانست و ادامه داد: مجلس دوازدهم باید به مباحث خودرو، مسکن، مالیات و معیشت مردم بپردازد.

بهرامی در پاسخ به این سوال که آیا به پویش انتخاباتی مهر می‌پیوندید، بیان کرد: بله به این پویش می‌پیوندم؛ کاری که خبرگزاری مهر انجام داده اینکه کاندیداهای مجلس را از مراجعه به اسپانسرها و غیره بی نیاز و یا کم نیاز می‌کند، این استقلال کاندیداها را بیشتر می‌کند.

کد خبر 6097356 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده